Whole 30: Day 17

Not much to tell today, so I’ll just jump straight to today’s menu.

  • Breakfast: sliced apples baked in ghee and leftover chicken.
  • Lunch: smoked fish (mackerel, sprat and lox) with mixed salad and avocado, EVOO and ACV vinaigrette. DH filled his lunchbox with leftover chicken, tomatoes and carrots.
  • Snack: a few slices of dried mango
  • Dinner: tomato soup for DH and the kids. Bell peppers (DH + kids) and zucchini (me) filled with ground lamb, oven-roasted sweet potatoes and stir-fried chard

That’s all for today, folks!

Ik heb niet veel te vertellen vandaag, dus gaan we maar recht naar het menu van de dag.

  • Ontbijt: appelschijfjes gebakken in ghee en overschot kip
  • Lunch: gerookte vis (makreel, sprot en zalm) met gemengde sla en avocado, EVOO en ciderazijn vinaigrette. Manlief nam een overschot kip, tomaten en wortelen mee in zijn lunchbox.
  • Snack: paar schijfjes gedroogde mango
  • Dinner: tomatensoep voor Manlief en kinders. Paprika’s (Manlief + kids) en courgette  (ik) gevuld met lamsgehakt, ovengeroosterde zoete aardappelen en geroerbakte warmoes

Dat is het voor vandaag, mensen!

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s